Privacy Beleid

Privacy Beleid JetDrinks BV

  • JetDrinks vermeldt duidelijk met welk doel wij persoonsgegevens verwerken en verklaren hiervoor het volgende:
  •  Bij het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de gegevens die wij echt nodig hebben voor de genoemde doelen;
  •  JetDrinks vraagt eerst nadrukkelijk toestemming om jouw gegevens te verwerken waar dit nodig is
  •  JetDrinks geeft jouw gegevens niet door aan andere partijen doorgeven tenzij dit nodig is om onze diensten te kunnen leveren of wanneer wij wettelijk verplicht zijn dit te doen.
  •  JetDrinks neemt veiligheidsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen en wij eisen van derde partijen dat zij dit net zo serieus nemen.
  •  JetDrinks biedt jou altijd de mogelijkheid om op jouw verzoek je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Mocht je naar aanleiding van deze privacyverklaring vragen of opmerkingen hebben dan kan je contact opnemen met:

JetDrinks BV

Tel: 0294 2559853
Email: info@jetdrinks.nl 

Gegevens

Om ervoor te kunnen zorgen dat wij bestellingen en informatie zo snel mogelijk bij jou kunnen krijgen hebben wij natuurlijk wel een aantal gegevens nodig, hiervoor verzamelen wij het volgende:

BEDRIJFSNAAM

CONTACTPERSOON

(AFLEVER)ADRES + HUISNUMMER

POSTCODE

PLAATS

LAND

TELEFOONNUMMER VAST

TELEFOONNUMMER MOBIEL

 

POSTADRES

POSTCODE EN PLAATS

 

EMAILADRES ALGEMEEN

WEBSITE ALGEMEEN

KVK NUMMER

BTW NUMMER

 

FINANCIELE ADMINISTRATIE

CONTACTPERSOON

TELEFOONNUMMER

EMAIL ADRES VOOR FACTURATIE

 

IBAN NUMMER

BIC CODE

EXTRA INFORMATIE

DAGEN GESLOTEN (WERKDAGEN)

 

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF?

MET WELK EMAIL ADRES:

 

HOE HEB JE JETDRINKS GEVONDEN?

 

Daarnaast sturen wij graag een nieuwsbrief om al onze nieuwe merken, activiteiten en andere acties met jou te kunnen delen. Als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief verzamelen wij de volgende gegevens:

  • Mailadres
  • Naam
  • Naam Bedrijf 

Derde partijen

Om onze diensten optimaal te kunnen aanbieden werken wij samen met een aantal andere partijen. Wij delen uitsluitend gegevens die onmisbaar zijn voor het proces met deze bedrijven. Zowel JetDrinks als deze externe organisaties doen er alles aan om jouw gegevens veilig te houden.

Opslag en beveiliging

Wij nemen zo veel mogelijk beveiligingsmaatregelen om te zorgen dat alleen geautoriseerde personen bij jouw gegevens kunnen en om misbruik te voorkomen. Wij zorgen dat alleen de noodzakelijke personen bij jouw gegevens kunnen en dat de toegang tot de gegevens is afgeschermd. Daarnaast zorgen wij dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig worden gecontroleerd.

Inzage en wijzigingen

Wij vinden transparantie heel belangrijk, daarom vinden wij het ook van groot belang dat jij gemakkelijk je gegevens kan wijzigen of inzien. Als je wilt weten welke gegevens wij van je opslaan of als je de gegevens wilt wijzigen, kan je altijd een mail sturen naar info@jetdrinks.nl. Vermeld in deze mail je naam en je verzoek en wij zorgen dat we zo snel mogelijk een bericht sturen met de opgevraagde gegevens.

Mocht dit niet naar wens verlopen kan je altijd contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens. Komen we er alsnog samen niet uit dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, ook wel de privacytoezichthouder genoemd. Je kunt hier contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze verklaring

Het kan gebeuren dat deze verklaring wordt aangepast. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming persoonsgegevens voor een ander doel gebruiken dan is aangegeven, mocht het gebeuren dat er wijzigingen in de doeleinden zijn zal je daar van te voren van op de hoogte worden gebracht.