Over JetDrinks

Over jetdrinks

JetDrinks is een merkenbouwer met onderscheidende producten. Wij leveren onze producten direct aan de horeca als groothandel, maar levering via verschillende partner groothandels is ook mogelijk. Onze producten zijn lekker en spelen in op de (nieuwste) vraag van de consument.

JetDrinks is sinds 2001 actief met een eigen smoothieconcept: Menga. Deze smoothie bestaat uit 100% fruit zonder toevoegingen.

In de jaren daarna ontwikkelde JetDrinks nog een biologische smoothie en drie varianten ijskoffie.

Inmiddels is ons assortiment de afgelopen jaren gegroeid naar een groot aantal producten.

JetDrinks levert aan een breed scala horeca gelegenheden. Onze producten worden landelijk bij meer dan 2.000 toonaangevende horecabedrijven verkocht, van sportschool tot wellnesscentrum en van grand café tot strandpaviljoen.

Onze Menga smoothies en Iceccino ijskoffie worden bovendien verkocht door lokale distributeurs in onder andere Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Denemarken en Oostenrijk. Zelfs in Nieuw Zeeland worden onze producten verkocht!

JetDrinks heeft graag persoonlijk contact met de klant, hierdoor kunnen we inspelen op de persoonlijke behoeften en weten we exact wat er speelt in de markt. Kenmerken van onze producten zijn: heerlijke smaak, gemakkelijke en snelle bereiding en een goede marge voor de horeca ondernemer. 

JetDrinks streeft ernaar om haar assortiment uit te breiden met zo veel mogelijk biologische of fair trade producten.

Waarom kiezen voor Jetdrinks

  • In de Benelux levering binnen 24 uur
  • Producten met een goede marge voor horeca ondernemers
  • Wij denken met u mee!
  • Nieuwe, leuke en innovatieve food-  en drankconcepten

Ineteresse in onze producten? of heeft u een vraag of opmerking? Stuur een mail naar info@jetdrinks.nl of neem contact op via ons telefoonnummer 0294-255853

Bekijk onze filmpjes

Ons verhaal
Wat klanten over ons zeggen
Wat klanten over ons zeggen

Bezoekadres

JetDrinks B.V.
Rijnkade 16
1382 GS Weesp

Postadres

JetDrinks B.V.
Postbus 75136
1070 AC  Amsterdam